Topwielershorts – het begin van je fietsplezier

Topwielershorts die vind je bij Teamwearxperts

Topwielershorts die kan Teamwearxperts voor jou produceren. Als expert op dit gebied sinds 1993 kunnen wij jouw bedrijf, vereniging, winkel of vriendenclubje van de mooiste shorts voorzien.

Wij verstaan onder topwielershorts wielershorts ofwel bibshorts die allereerst gemaakt zijn van de beste materialen. In ons geval is dat Power Lycra. Dit materiaal geeft een bepaalde compressie op je bovenbenen. Natuurlijk veel minder dan echte compressiekleding als Skins of 2XU maar je voelt wel degelijk een druk op je benen.

Materiaaleigenschappen Power Lycra:
Topwielershorts gemaakt van lycra power, 78% polyamide en 22% lycra dupont . Gewicht 235 gr/m2. Deze DuPont gecertificeerde high performance stof verbetert het ruimtelijk bewustzijn van de sporter, verlengt de prestatieduur en zorgt voor meer kracht. Een hoger spierkracht rendement, door de beperking van het energieverlies. Dit geldt wanneer de spieren op de juiste manier zijn bedekt en samengedrukt, kortom wanneer het product een uitstekende pasvorm heeft.

Het op de juiste manier dragen van een wielershort is natuurlijk wel van belang. Wij kunnen topwielershorts produceren, maar als je niet op een aantal belangrijke zaken let, dan gaat een deel van het effect al snel verloren.

Belangrijk bij topwielershorts is:

 • Een technisch materiaal met uitmuntende eigenschappen
 • Het weglaten van onnodige zaken als mesh bretels of siliconenbanden
 • Het gebruik van de juiste zeem voor de rennerscategorie
 • Het kiezen van de juiste maat broek
 • Voor de zemen kennen we diverse varianten, afhankelijk van je fietsintensiteit of van je sexe. Het is belangrijk om hierop niet te besparen omdat het om een comfortkwestie gaat. Bovendien spreek je van een geringe meerprijs, die uitgesmeerd over de gebruiksduur nauwelijks van betekenis is.

  topwielershorts

  Onze broeken kunnen we verder voorzien van flexbanden aan de pijpen. Deze elastische band van 5 cm breed is voorzien van siliconendots aan de binnenzijde voor de optimale grip. Daarnaast kunnen we de de broek voorzien van 3M reflectiemateriaal, zodat je altijd goed zichtbaar bent in het verkeer.

  De broeken kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, vaak afhankelijk van het aantal logoposities wat je nodig hebt. Ons advies LESS is MORE! Hoe rustiger deste mooier, plaats geen logo’s omdat je denkt dat dat beter kijkt. Doe het alleen als je afhankelijk bent van sponsoren die hun plekje opeisen.

  Gedetailleerde informatie over onze topwielershorts kunt u hier aanvragen of u neemt telefonische contact met ons op via 0487 – 572869.