Topwielershirts vind je niet zomaar!

Topwielershirts die vind je bij Teamwearxperts

Topwielershirts die kan Teamwearxperts voor jou produceren. Als expert op dit gebied sinds 1993 kunnen wij jouw bedrijf, vereniging, winkel of vriendenclubje van de mooiste shirts voorzien.

Wij verstaan onder topwielershirts wielershirts die allereerst gemaakt zijn van de beste materialen. In ons geval is dat Texagon. Texagon is een lichte polyestersoort met de functie dat het materiaal bijzonder goed ademend is en transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Je lichaam blijft daardoor droog of in elk geval blijft het zo droog mogelijk.

Het op de juiste manier dragen van een wielershirt is natuurlijk wel van belang. Wij kunnen topwielershirts produceren, maar als je niet op een aantal belangrijke zaken let, dan gaat een deel van het effect al snel verloren.

Belangrijk bij topwielershirts is:

 • Een technisch materiaal met goede eigenschappen
 • Een zo laag mogelijk gewicht van het materiaal
 • Een optimale pasvorm en maatvoering
 • Wat wij vaak merken is dat mensen een te grote maat nemen. Op een beurs als Bike Motion kan de eigenaar van Froggy Line zo zeggen wat iemand voor maat heeft. Als men dan in eerste instantie die maat krijgt aangereikt, denkt men een te kleine maat te hebben. Eenmaal het shirt aangetrokken stelt men die mening snel bij. Om de materiaaleigenschappen volledig te benutten, dient een shirt strak passend te zijn. De Froggy Line maatvoering is dusdanig, dat het kiezen van de juiste maat relatief simpel is.

  Topwielershirts als die van Froggy Line kunnen met een ondershirt gedragen worden of direct op de huid. Dit is per renner verschillend en hangt af van de wensen van de renner. In elk geval dient het huideng ofwel strak om de torso te worden gedragen. Het best is om in de racehouding voor een spiegel te gaan staan. Let op plooien! Is de maat goed dan zul je die nauwelijks zien.
  topwielershirts

  De topwielershirts van Froggy Line kunnen wij voor je voorzien van flexbanden aan de mouwuiteinden (zie foto), van een zak met rits of van 3M reflectiemateriaal. Daarnaast kun je kiezen voor een 3/4 blinde rits van ca 50 cm die je nauwelijks ziet of van een volledige rits, zodat je het shirt als een jasje aan en uit kunt doen.

  Gedetailleerde informatie over onze topwielershirts kunt u hier aanvragen of u neemt telefonische contact met ons op via 0487 – 572869.