Teamuitstraling blijft een mooi iets

Teamuitstraling maakt het net ff wat meer

Teamuitstraling is vaak de reden om over te gaan tot de aanschaf van clubkleding. Hoe vaak wij dat niet horen!

Volgens mij begint het bij elke groep wel een beetje op dezelfde manier. Met een paar mensen besluit je te gaan fietsen, op de weg of op de mtb. Met mij begon het ook zo. In 1999 was er een ondernemer die mij vroeg naar een paar mtb’s. Hij had net een aanbouw gedaan en met de aannemer besloten om samen te gaan mountainbiken.

Toen mij dat ter ore kwam, vond ik dat wel interessant. Als importeur van o.a. het merk Nishiki bikes vond ik het eigenlijk noodzaak om te gaan fietsen en het materiaal wat ik toen al een paar jaar verkocht, ook in de praktijk te kunnen testen. Teamuitstraling was bij ons toen nog niet aan de orde. We begonnen net te fietsen. Klein rondje in de bossen van Oss en omgeving, ik weet het nog goed. Het was zweten, puffen, maar ook veelvuldig lol.

teamuitstraling

Daarna, zoals het bij de meesten gaat, nog ff verhalen en een lekker bakje koffie met iets erbij. Helemaal leuk. Uiteindelijk gaat de hobby je goed bevallen en vertel je er regelmatig enthousiast over onder vrienden en kennissen. Er komen wat meer mensen bij, die het ook leuk vinden. Het leuk blijven vinden is vooral belangrijk. In de meeste gevallen was dat zo, maar sommigen konden het ook niet bijbenen en vielen af.

Na een aantal jaren kwam voor mij een wegfiets erbij. Immers, door het importeurschap kon ik daar wat gunstiger aan komen. Dat was nog veel leuker dan de mtb. Veelvuldig werd er gereden en werd er ook regelmatig aan de grotere tochten mee gedaan als Amstel Gold, Limburgs Mooiste, Jan Janssen etc. Als snel ontstond er een team maar zonder teamuitstraling. Daar moesten we wat aan gaan doen. Teamkleding dat zou gaan zorgen voor de juiste teamuitstraling.

De volgende stappen waren het invenstariseren wie wat wilde, of we wat sponsoren konden interesseren en hoe het eruit moest komen zien. Leuke tijd, bakkelijen over een ontwerp, welke sponsor we waar plaatsten en wat iedereen zelf nog moest betalen. Teamuitstraling bij de tochten was voor ons voortaan een eitje en bij onze gezamenlijke zondagtochten kwam er ook een team voorbij om door een ringetje te halen. Helemaal leuk!

Gedetailleerde informatie over onze teamkleding kunt u hier aanvragen of u neemt telefonische contact met ons op via 0487 – 572869.