tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

RPM-Cycling

RPM Cycling in het kort:

TeamwearXperts is sinds meerdere jaren in Nederland actief als distributeur voor clubkleding, waarvan nu al weer een tijd voor RPM. Voluit is het RPM Sartoria Sportiva. Voor het gemak spreken we verder over RPM. RPM is een producent, die meer dan 10 jaren geleden is begonnen om fiets- en runningwear voor clubs en bedrijven te produceren.

RPM is een Italiaanse producent uit de provincie Treviso (regio Veneto), in Noord Italie gelegen tussen Bassano del Grappa en Treviso. Zij zijn voortdurend in contact met gerenommeerde athleten, waardoor zij voortdurend met een testpanel onderweg zijn en zo de producten kunnen finetunen waar eventueel nodig.

Italie betekend vaak een wat afwijkende pasvorm met kleinere maatjes, hetgeen echter bij RPM absoluut niet het geval is. De maten zijn voor Nederlandse begrippen zelfs zeer goed te noemen, hetgeen een vaststelling van de juiste maat erg vereenvoudigd. Met de clubkleding van RPM wordt de gehele markt bediend, of het nu de reacratieve fietser is of de wedstrijdrenner.

RPM kent 3 lijnen:

 • Linea 60 voor de beginnende of recreatieve fietser
 • Linea 90 voor de aktieve fietser die meermaals per week aktief is op de fiets
 • Linea 110 voor de meest veeleisende fiets veelvraat of wedstrijdrenner

 • Kwaliteit wordt altijd met een hoofdletter geschreven. De gehele productie van ontwerp tot verpakt product gebeurt 100% in eigen huis. De hoge eisen dwingen RPM voortdurend scherp te blijven op het gehele productieproces, die wij niet anders kennen dan constant qua kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid.

  De steeds terugkerende klanten zijn voor ons het bewijs, dat wij een top product leveren! Of het nu gaat om de allerkleinsten vanaf 3 jaar of de volleerde athleten. Het gehele bereik wordt afgedekt en is te bestellen inclusief de nodige accessoires.

  Levertijden zijn kort en worden vooraf met u gecommuniceerd. E.e.a. wordt gerekend vanaf de goedkeuring van het ontwerp alsmede doorgave van de order door jezelf. Mocht er toch een vertraging ontstaan, dan wordt deze direct aan je mede gedeeld. Als er deadlines van jouw zijde zijn, laat dat ons dan altijd bij de opstart weten.

   

  Back to Top