tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

RPM-Cycling

RPM Cycling in het kort:

teamwearXperts is sinds meerdere jaren in Nederland actief als distributeur voor RPM Cycling. RPM is een producent die meer dan 10 jaren geleden gestart is als producent van fiets- en runningwear.

RPM is een Italiaanse producent uit de provincie Treviso (regio Veneto), in Noord Italie gelegen tussen Bassano del Grappa en Treviso. Zij zijn voortdurend in contact met gerenommeerde athleten, waardoor zij voortdurend met een testpanel onderweg zijn en zo de producten kunnen finetunen waar eventueel nodig.

Italie betekend vaak een wat afwijkende pasvorm met kleinere maatjes, hetgeen echter bij RPM absoluut niet het geval is. De maten zijn voor Nederlandse begrippen zelfs zeer goed te noemen, hetgeen een vaststelling van de juiste maat erg vereenvoudigd.

Kwaliteit wordt altijd met een hoofdletter geschreven. De gehele productie van ontwerp tot verpakt product gebeurt 100% in eigen huis. De hoge eisen dwingen RPM voortdurend scherp te blijven op het gehele productieproces, die wij niet anders kennen dan constant qua kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid.

De steeds terugkerende klanten zijn voor ons het bewijs, dat wij een top product leveren! Of het nu gaat om de allerkleinsten vanaf 3 jaar of de volleerde athleten. Het gehele bereik wordt afgedekt en is te bestellen inclusief de nodige accessoires.

Levertijden zijn kort en worden vooraf met u gecommuniceerd. E.e.a. wordt gerekend vanaf de goedkeuring van het ontwerp alsmede doorgave van de order door jezelf. Mocht er toch een vertraging ontstaan, dan wordt deze direct aan je mede gedeeld. Als er deadlines van jouw zijde zijn, laat dat ons dan altijd bij de opstart weten.

 

Back to Top