RPM-Cycling teamwear

RPM-Cycling teamwear, de perfecte kleding voor jouw team

RPM-Cycling is een naam om goed te onthouden. RPM-Cycling. Inmiddels weten we wat we van RPM-Cycling kunnen verwachten. Zij produceren voornamelijk wielerkleding voor clubs of bedrijven. Dat doen ze al een groot aantal jaren. Hierbij volgen ze de markt continue op de voet, om zeker te zijn datgene te bieden wat jij als actieve fietser vraagt.

Veel teams willen keuze hebben. Dat heeft dan vooral te maken met wat voor type fietser jij bent. Ben je een recreant, ben je een actieve fietser of ben je een wedstrijdrenner. Elke groep vergt zijn eigen soort kleding en daarin hebben ze bij RPM-Cycling absoluut voorzien.

RPM-Cycling

Voor de recreant is er de RPM-60 lijn. Deze voldoet prima aan alle eisen, maar is qua materiaal wat simpeler dan de hogere lijnen, omdat men minder eisen stelt aan de kleding. Men fietst immers maar af en toe.

De actieve fietser daarentegen, is al op zoek naar perfect zittende kleding, die RPM-Cycling heeft vertaald naar de RPM-90 lijn. Hierbij is al sprake van geavanceerde materialen en zelf verschillende materialen in een bepaald kledingstuk, om aan comfort vooral te winnen.

De wedstrijdrenner of de hele actieve fietser wil het neusje van de zalm, wat te vinden is in de RPM-110 lijn. Dit is de absolute top of the bill, waarbij RPM-Cycling nog geavanceerdere materialen heeft toegepast en de kleding zelfs al gecurved is in de racehouding.
Uiteraard is dit de duurste lijn, maar dat is niet zo vreemd als je dit comfortabele pakket kleding in ogenschouw neemt.

RPM-Ccyling

RPM-Cycling kenmerken

  • top kwaliteit kleding
  • 3 kwaliteitsnivo’s
  • een mega creatief designerteam
  • korte levertijden en top service

Gedetailleerde informatie over de RPM-Cycling kunt u via TeamwearXperts aanvragen of u neemt telefonisch contact met ons op via 0487 – 572869.