tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

Personalisatie in het kort:

TeamwearXperts laat RPM-Cycling voor jou personaliseren, zoals jij het ons aan geeft. Het proces begint natuurlijk met een heldere communicatie. Samen met jou stemmen we af hoe een ontwerp tot stand moet gaan komen. Daarna gaan we aan de slag voor je, mits we de logo’s conform de eisen hebben ontvangen.

Na een aantal dagen zul je een ontwerp ontvangen. Dit dien je goed na te kijken qua model, de logo- posities en qua teksten. Vooral teksten dien je goed te controleren op mogelijke schrijffouten. Ben je 100% tevreden, dan stuur je ons een mailtje dat het ontwerp met datum x accoord is. Moet er iets veranderd worden, geef ons dan duidelijk aan wat we moeten veranderen. Dit wordt dan voor je uitgevoerd, waarna je het aangepaste ontwerp van ons ontvangt. Dat controleer je dan weer enz. Je dient altijd schriftelijk goed te keuren via e-mail.

Een ontwerp wat eenmaal is goedgekeurd, wordt door ons voor de productie gebruikt. Is de kleding klaar en blijk je toch een fout over het hoofd gezien te hebben, dan wijzen wij bij voorbaat alle verantwoording van de hand. Natuurlijk kijken wij wel voor je mee hoe een oplossing kan worden gevonden.

Als wij een ontwerp voor je maken en je besluit uiteindelijk om welke reden ook geen kleding te bestellen, dan ben je de vooraf afgesproken ontwerpkosten altijd verschuldigd. Je zult hiervoor een factuur ontvangen. Mocht je op latere termijn toch besluiten te bestellen, dan wordt dit ontwerp uiteraard zonder verdere kosten gebruikt. Je hebt immers al betaald.

Ontwerp aanpassingen voor nabestellingen: ga je na een tijdje nabestellen en wisselt een sponsor, dan kunnen we meestal gratis of tegen geringe kosten die aanpassing voor je doorvoeren. Als het complexe aanpassingen betreft, dan spreken we vooraf een bedrag met je af. We dienen dat met RPM af te stemmen.

Back to Top