tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

Over TeamwearXperts

TeamwearXperts is een handelsnaam van Van Rossum Trading BV. De naam dekt volledig de lading want na meer dan 15 jaar en het uitvoeren van vele mooie projecten, zijn wij expert op dit gebied geworden. Ook jou bieden wij graag het beste en mooiste kledingpakket aan volgens jouw ontwerp-idee.

Van Rossum Trading BV werd in 1993 opgericht als handelsbedrijf binnen de 2-wielermarkt. Na meerdere importeurschappen werd na een aantal jaren een aanvang gemaakt met het ontwerpen en produceren van teamwear. Was dat in eerste instantie uitsluitend voor de fietssport, later werd daar loop- en triathlonkleding aan toegevoegd. Nog later werd after-race kleding toegevoegd, waar je onder diensten alles over kunt lezen.

Over-TeamwearXperts
Over-teamwearXperts
515 Online Retail en 515 Shop zijn andere handelsnaam van Van Rossum Trading BV. Met 515 Shop is de afgelopen jaren een online verkoopkanaal tot stand gebracht met gerenommeerde merken op het gebied van accessoires voor cycling, running en outdoor. De website is te vinden via www.515shop.nl.

Door de webshop is TeamwearXperts in staat om jou als actieve sporter een wel heel erg ruim pakket aan te kunnen bieden. Of het nu gaat om een helm, schoenen of reflectiematerialen. We kunnen het direct aan je pakket toevoegen, waardoor je ineens klaar bent. Van top tot teen, van A tot Z, gemak dient de mens.

| Passion | Performance | Perfection | is wat wij nastreven!

Back to Top