tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

FAQ TeamwearXperts

Je hebt vectoriale logobestanden nodig van goede kwaliteit in het formaat .eps; .ai of .pdf. Uitsluitend deze bestanden kunnen worden uitgerekt en evt. van kleur worden veranderd mocht dat gevraagd worden. Een kleur geef je aan op basis van een pantonenummer (pms code).
Jazeker. We kunnen die modellen aan je toesturen als we een order voor je gaan opstarten. Het patroon van elk model ligt vast, maar de kleuren kunnen we naar wens voor je aanpassen. Een kleur geef je aan op basis van een pantonenummer (pms code).
Een te geringe kwaliteit logo zullen wij niet gebruiken, omdat we de kwaliteit van de bedrukking dan niet kunnen garanderen. We adviseren je om dan om een beter logo te vragen. Vaak heeft je sponsor via zijn drukker wel de mogelijkheid om een goed logo aan te leveren. Anders zou je een tekst of url kunnen plaatsen.
TeamwearXperts heeft voor jou een layout, waarop je precies kunt zien waar je een logo kunt plaatsen. De posities hebben een letter indicatie. Zo kun je ons dus eenvoudig doorgeven waar een logo of tekst moet komen. De layout kun je bij ons opvragen.
Als wij weten waar een logo te plaatsen en de logo’s door ons zijn ontvangen, duurt dit meestal maar een paar werkdagen. Natuurlijk altijd afhankelijk van het moment. Sommige periodes is het erg druk omdat er veel opdrachten tegelijk zijn.
Vanaf 2019 ontvang je van ons een link naar het ontwerp. Door deze link te volgen, krijg je een 3D ontwerp te zien wat je met je muis op het scherm volledig kunt roteren. Je krijgt hierdoor een nagenoeg realistisch beeld van de kleding.
Ja altijd. De laatste aanpassing aan voornoemde link is direct het productiemodel. Deze wordt goedgekeurd en wordt niet meer gewijzigd, zonder overleg! De verantwoording om alles kritisch te controleren ligt bij de klant.
Dit is eigenlijk onmogelijk. Mocht het echter onverhoopt voorkomen, zijn wij ervoor verantwoordelijk en zullen wij met je bespreken wat de best passende oplossing is.
Er geldt altijd een minimum van 5 stuks per artikel. Voor accessoires gelden andere aantallen, die wij u graag mededelen. Voor nabestellingen stemmen wij de aantallen op basis van uw order met je af. Je dient echter minimaal 5 stuks per artikel te bestellen.
Wij hanteren een prijsstaffel vanaf 5 stuks. Meer bestellen is dus altijd minder betalen.
Ja inderdaad. Er is een graficus voor je aan het werk geweest en die kost geld. Het bedrag wat vooraf met je is afgesproken, dien je te betalen en zal gefactureerd worden. Het ontwerp blijft wel beschikbaar om evt. later mee te produceren.
Dit ben je alleen dan kwijt, wanneer er totaal geen opdracht tot levering van kleding volgt. Plaats je alsnog een order, dan worden die kosten op die order voor zover nodig in mindering gebracht.
Ja inderdaad. Het ontwerp behoort toe aan RPM-Cycling en mag niet door derden worden gebruikt voor een productie van kleding. Misbruik zal bestraft worden en volgens het Nederlandse Recht aan een jurist worden voorgelegd. Het ontwerp is ook voorzien van het © symbool.
Gelukkig komt dit sporadisch voor. Je neemt het best contact met ons op en legt ons uit wat er aan de hand is. Indien er sprake zou kunnen zijn van een garantie, dient de onderhavige kleding altijd aan teamwearXperts te worden geretourneerd. Wij beoordelen dan samen met RPM wat de oplossing wordt en leggen je die voor. Ons streven is om het snel af te wikkelen.
RPM wijst in dat geval een garantie bij voorbaat af. Indien er onduidelijkheid hierover is, zal RPM het eventueel laten beoordelen door een extern laboratorium. Te denken valt bijvoorbeeld aan verkleuring door het gebruik van chloorhoudende wasmiddelen.
Nee absoluut nooit!! De kleding dient normaal aan een waslijn gedroogd te worden. Materiaal en zemen kunnen beschadigd worden in een droger.
Nee dat hoeft niet. Het ontwerp blijft in ons bestand. Je hoeft ons alleen maar het aantal per maat per artikel door te geven en we kunnen zo weer aan de slag.
Soms wel, maar dat is puur afhankelijk van wat er veranderd moet worden. Als het een kleine aanpassing is, beschouwen we een aanpassing meestal als service.
Natuurlijk kan dat. Als je weet dat je dat toch ooit van plan bent, is het beter om direct al eventueel lange mouwen of windstoppers te laten ontwerpen. Het kost je niets extra en dan ligt het maar vast klaar. 
Wij adviseren dan om een passet aan te vragen, zodat die mensen die juiste maat kunnen bestellen. Als je zelf al meerdere maten hebt besteld, kun je ook onderling e.e.a. regelen als dat geen probleem is.
Ja. RPM is een merk net als elk ander. Het komt 1x klein op een vaste positie op de borst en 1x op een vaste positie op de broek. Het logo heeft vaste kleuren, die niet kunnen worden veranderd.
Heel soms is RPM bereid om een concessie te doen. In dat geval wordt er, als RPM positief beslist, altijd een toeslag gerekend van 25% op alle kleding van de order. Je bent in dat geval dus sowieso veel duurder uit.
Dat kan altijd. Er worden dan direct 2 ontwerpversies gemaakt. Een ontwerp voor fietskleding kan niet gebruikt worden voor loopkleding en vice versa. De ontwerpkosten geven wij vooraf aan je door.
RPM kan gepersonaliseerde sokken voor je maken. Er zijn minimum-aantallen aan verbonden, die wij je graag door geven. Ditzelfde geldt voor bandana’s, handschoenen, overschoenen, arm- en beenstukken, onderkleding etc.
RPM levert ook een beperkte collectie kleding, die je via onze online shop 515shop.nl kunt bestellen. Hoe snel het beschikbaar is, is afhankelijk van de voorraadstand.
RPM stuurt de kleding naar ons adres. Wij controleren de levering op aantallen. Vervolgens wordt de kleding via PostNL aan jouw adres verstuurd. Je ontvangt een track- en tracecode.
Meldt het ons direct, wanneer je een aanvraag doet. Wij overleggen dan met RPM of de levertijd haalbaar is. Eventueel dienen we Fedex te gebruiken om de levering direct aan jouw adres te doen. De hogere transportkosten worden aan je doorbelast.
Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, dus in dat geval adviseren we je om telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen.
Back to Top