tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

FAQ TeamwearXperts

Je hebt vectoriale logobestanden nodig van goede kwaliteit in het formaat .eps; .ai of .pdf. Uitsluitend deze bestanden kunnen worden uitgerekt en evt. van kleur worden veranderd mocht dat gevraagd worden.
Een te geringe kwaliteit logo zullen wij niet gebruiken, omdat we de kwaliteit van de bedrukking dan niet kunnen garanderen. Beter is om dan een tekst of url te plaatsen.
TeamwearXperts heeft voor jou een layout, waarop je kunt zien waar je een logo kunt plaatsen. De posities hebben een letter indicatie. Zo kun je ons dus eenvoudig doorgeven waar een logo of tekst moet komen. De layout kun je bij ons opvragen.
Als wij weten waar een logo te plaatsen en de logo’s door ons zijn ontvangen, duurt dit meestal een paar werkdagen. Natuurlijk altijd afhankelijk van de periode. Sommige periodes is het erg druk omdat er veel opdrachten tegelijk zijn.
Ja altijd. Hiermede is het zowel voor jezelf als voor ons een helder verhaal en kunnen er geen fouten worden gemaakt. Dit ontwerp wordt de leidraad voor de productie. U bent zelf verantwoordelijk in dit geval.
In dit geval zijn wij ervoor verantwoordelijk en zullen wij een eventueel uitgevoerde productie met u bespreken en afstemmen hoe we het kunnen oplossen.
Voor nieuwe klanten geldt altijd een minimum van 5 stuks per artikel. Voor accessoires gelden soms andere aantallen, die wij u graag mededelen. Voor nabestellingen stemmen wij de aantallen op basis van uw order met u af. Wij hanteren een prijsstaffel. Meer bestellen is dus minder betalen.
Ja inderdaad. Er is een graficus voor u aan het werk geweest en die kost nu eenmaal geld. Het bedrag wat vooraf met u is afgesproken, dient u te betalen en zal gefactureerd worden. Het ontwerp blijft wel beschikbaar om evt. later te produceren. 
Ja inderdaad. Het ontwerp behoort toe aan RPM-Cycling en mag niet door derden worden gebruikt voor een productie van kleding. Misbruik zal bestraft worden en volgens het Nederlandse Recht aan een jurist worden voorgelegd. Het ontwerp is ook voorzien van het © symbool.
Gelukkig komt dit sporadisch voor. U neemt het best contact met ons op en legt ons uit wat er aan de hand is. Indien er sprake zou kunnen zijn van een garantie, dient de onderhavige kleding altijd aan teamwearXperts te worden geretourneerd. Wij beoordelen dan samen met RPM wat de oplossing wordt en leggen je die voor. Wij proberen dit altijd snel af te wikkelen.
 RPM wijst in dat geval een garantie bij voorbaat af. Indien er onduidelijkheid hierover is, zal RPM het eventueel laten beoordelen door een extern laboratorium. Te denken valt bijvoorbeeld aan verkleuring door het gebruik van chloorhoudende wasmiddelen.
 Nee absoluut niet!! De kleding dient normaal aan een waslijn gedroogd te worden. Materiaal en zemen kunnen beschadigd worden in een droger. 
Nee dat hoeft niet. Het ontwerp blijft in ons bestand. Je hoeft ons alleen maar het aantal per maat per artikel door te geven en we kunnen zo weer aan de slag.
Soms wel, maar dat is puur afhankelijk van wat er veranderd moet worden. Als het een kleine aanpassing is, gaat onze service erg ver.
Natuurlijk kan dat. Als je weet dat je dat toch ooit van plan bent, is het beter om direct al eventueel lange mouwen of windstoppers te laten ontwerpen. Het kost je niets extra en dan ligt het maar vast klaar. 
Wij adviseren dan om een passet aan te vragen, zodat die mensen die juiste maat kunnen bestellen. Als je zelf al meerdere maten hebt besteld, kun je ook onderling e.e.a. regelen als dat geen probleem is.
Ja. RPM is een merk net als elk ander. Het komt 1x klein op een vaste positie op de borst en 1x op een vaste positie op de broeken. Het logo heeft vaste kleuren, die niet kunnen worden veranderd. 
Op het moment dat je het logo er absoluut niet op wil, dan wordt er op alle kleding een toeslag van 20% gerekend over de normale inkoopprijs excl. BTW. Je bent in dat geval dus veel duurder uit.
Dat kan altijd. Er worden dan direct 2 ontwerpversies gemaakt. Een ontwerp voor fietskleding kan niet gebruikt worden voor loopkleding en vice versa. De ontwerpkosten geven wij vooraf aan je door. 
RPM kan ook sokken voor je maken. Er zijn minimum-aantallen aan verbonden, die wij je graag door geven. Ditzelfde geldt voor bandana’s, handschoenen, overschoenen, arm- en beenstukken, onderkleding etc.
RPM levert ook een beperkte collectie kleding, die je via ons kunt bestellen. Hoe snel het beschikbaar is, is afhankelijk van de voorraadstand.
Back to Top