tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

Cycling Teamwear

Froggy-Line-Teamwear

TeamwearXperts cycling teamwear kent de hoofdgroepen zomerkleding, winterkleding en accessoires. De kleding is van een professioneel niveau en altijd wordt er met een kritische blik gekeken naar de ontwikkelingen in de wedstrijdsport. Onze producent RPM-Cycling heeft de 110 lijn als top-uitrusting voor de meest veeleisende biker.

Sportief goed presteren kun je alleen maar als het tussen je oren goed zit. Je kleding maakt hier een zeer wezenlijk onderdeel van uit. Doordat RPM-Cycling ontzettend kritisch is, garanderen zij een constante kwaliteit. De pasvorm is optimaal gesneden, met een minimum aan naden. De naden zijn met een multinaald stikwerk gefabriceerd, waardoor er geen irritaties kunnen ontstaan.

Geen discussie over de materialen. Die moeten altijd eersteklas zijn! Of je nu kiest uit onze basislijn 60, onze mediumlijn 90- of de toplijn 110, het beste voor jou als biker is niet goed genoeg. De pasvorm en het draagcomfort daar gaat het om. De bedrukking is van de hoogste kwaliteit, zodat zelfs de kleinste logo’s of teksten altijd scherp en goed leesbaar zijn.

Mits de wasvoorschriften nageleefd worden, heb je een pakket kleding van RPM voor een lange periode en zal de kleurvastheid je verbazen. Zelfs na langere tijd ben jij nog steeds een heuse ambassadeur voor je club of je sponsors.

werkwijze cycling teamwear 

 

Back to Top