Clubkledingdiversiteit bij TeamwearXperts

Clubkledingdiversiteit is bij ons heel normaal

Clubkledingdiversiteit wat is dat nou weer in godsnaam? Clubkleding dat hoeven we je niet uit te leggen. Diversiteit misschien wel? In het geheel bedoelen wij met clubkledingdiversiteit de verscheidenheid aan sporten die TeamwearXperts afdekt met de clubkleding die wij voor onze klanten produceren.

Dat moet ook wel vinden wij. Onze fabrikant Froggy Line is immers een specialist in de clubkleding die zij produceren, voor Nederland, maar ook voor een groot aantal andere landen. Het zou raar zijn als wij ons dan bijvoorbeeld zouden beperken tot de fietssport.

clubkledingdiversiteit

Voor de fietssport produceren we een compleet gamma wielerkleding en accessoires voor zomer en winter. Alles wat je als actieve fietser maar nodig kunt hebben aan kleding of accessoires wordt geproduceerd en is gepersonaliseerd (volgens eigen ontwerp) of als collectiestuk te leveren. Binnen de kleding zelf is ook sprake van clubkledingdiversiteit, omdat je met allerlei optioneel te leveren varianten de kleding geheel aan jouw wensen kunt aanpassen.

Voor de loopsport produceren we ook een totaallijn van kledingitems die de hardloper, recreant of prof kan gebruiken bij het uitoefenen van haar of zijn sport. Hierbij worden de beste materialen gebruikt, is de pasvorm optimaal en de afwerking subliem, zodat hardlopen nog leuker gaat worden. De loopkleding kan gemaakt worden volgens vaste modellen of als je dat wilt helemaal naar eigen wens.

Voor triathlon vindt je bij ons ook alle denkbare items om jou als triathleet aan de meest zware races als bijvoorbeeld de Ironman te laten deelnemen. Overigens is de Froggy Line ook bij Iron Man uitgebreid getest en volledig geslaagd. In elke designvrijheid te maken.

Als laatste loot aan de clubkledingdiversiteit noemen we voetbal. Ook voor deze door vele mensen geliefde sport kunnen we een uniek en opvallend tenue maken. Maar je dat schept wel verwachtingen, met een opvallend tenue wordt er wel van je verwacht dat je de bal de goal in kickt.

TeamwearXperts wil niets liever dan dat jij als actieve sporter met het grootste plezier je sport kunt beoefenen. Daarbij moet je je niet druk hoeven te maken over kleding die niet lekker zit, een naadje wat schuurt of een zeem die niet voldoet bij lange ritten. Alles moet perfect zijn, sterker nog, alles is perfect.

Gedetailleerde informatie over clubkledingdiversiteit kunt u hier aanvragen of u neemt telefonische contact met ons op via 0487 – 572869.