Camelbak bidon Eddy 600ML met uw logo

Camelbak bidon Eddy 600ML met uw logo, het perfecte promotiemiddel

Camelbak bidon is een artikel uit onze webshop 515 Shop. Wij produceren ze ook met uw bedrijfs of clublogo erop. Dat vergt enige uitleg. Een Camelbak bidon is niet zomaar een bidon zoals u die waarschijnlijk kent. Het is een bidon die u eigenlijk een herbruikbare drinkfles kunt noemen.

Veel bedrijven gebruiken voor de watertanks of koffie plastic bekers. Dat geeft heel veel afval. Daarnaast kost het ook heel veel grondstof en energie om ze te produceren en komt het uiteindelijk weer op de afvalberg terecht. De Camelbak bidon moet natuurlijk ook gemaakt worden en dat kost eveneens grondstof en energie, helemaal waar. Maar daar houdt het op!
camelbak bidon

De Camelbak bidon kan namelijk makkelijk gereinigd worden en zo telkens weer gebruikt worden, keer op keer. Dat is toch mooi? Een heel mooi bijkomend voordeel is dat de fles 100% afsluit, waardoor de kans op morsen vrijwel nihil is. U heeftt het vaak al mee gemaakt dat uw glas op je buro omvalt. De hele boel en vaak uw belangrijke documenten zijn nat of gaan verloren. Uiterst vervelend.

De Camelbak bidon blijft altijd rechtop. In de fles zit een drinkbuis, waardoor je de vloeistof naar de drinktuit zuigt. Je hoeft de bidon dus niet op zijn kop te houden om te kunnen drinken. De drinktuit sluit daarna weer goed af. Zou je de Camelbak bidon omstoten, dan zal er geen vloeistof uitlekken. Ook een handige bidon voor als je onderweg bent in je auto. En leeg? Snel vullen en weer verder.

Met een bedrijfslogo erop kun je iedereen binnen je relaties blij maken met een mooi geschenk en blijvende herinnering aan uw bedrijf of instelling. Het logo kan in 1 of 2 kleuren op de Camelbak bidon worden gedrukt in een maximaal formaat van ca. 40×40 mm. De Camelbak Eddy is er ook in 750 ml uitvoering en is in meerdere kleuren leverbaar.

Als u ook iets duurzaams wilt weggeven en de plastic afvalberg wilt verminderen, begin dan nu met het plaatsen van een aanvraag voor dit unieke product. TeamwearXperts is met een ruime ervaring op bedrukkingsthema’s uw partij om het project uit te voeren.

Camelbak bidon Eddy 600ML kenmerken

  • Keer op keer herbruikbaar
  • In 600 of 750 ml verkrijgbaar
  • Een duurzame marketingtool
  • Voorkomt hinderlijk morsen op uw buro
  • Gedetailleerde informatie over de Camelbak bidon Eddy 600 ML kunt u via TeamwearXperts aanvragen of u neemt telefonisch contact met ons op via 0487 – 572869.