tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

Buff®
Het merk Buff zul je vast wel kennen? De nekwarmers van Buff worden eveneens gepersonaliseerd geleverd. Dat kan al vanaf 25 stuks. De prijs daalt vanzelfsprekend bij hogere aantallen.

Een Buff bedrukken is sinds een aantal jaren een vast onderdeel van onze activiteiten als TeamwearXperts. Immers, als je jezelf expert noemt, dan probeer je dat op een zo breed mogelijk vlak te zijn. Meestal wordt er door klanten gekozen om de Original Buff te gebruiken voor het eigen ontwerp. Vanaf 2019 wordt deze Buff gemaakt van Repreve materiaal. Dit is gerecycled materiaal, gemaakt uit heldere plastic flessen. Zo levert Buff een belangrijke bijdrage om het milieu te ontzien en hopelijk de plastic soep, die een groot probleem vormt, in elk geval minder snel te laten aangroeien.

Een Buff bedrukken begint met een offerte. Als we weten welk aantal je wilt, maken we een mooie aanbieding voor je, vergezeld van de totale uitleg, hoe een proces verloopt. Besluit je om een bestelling te plaatsen, dan gaat Buff een ontwerp voor je maken. Als dat eenmaal door jou schriftelijk is goedgekeurd, wordt de productie opgestart. Na een aantal weken worden de producten dan aan je geleverd.

Naast Original Buff kunnen nog allerlei andere modellen gepersonaliseerd worden geleverd. Heb je specifieke vragen of wensen, laat het ons dan snel weten. We kunnen je direct zeggen wat wel en niet mogelijk is. Je kunt ook het contactformulier even invullen en doorsturen. Je krijgt dan snel de informatie.

Dit is in een nutshell hoe het werkt. Wil je completere info, dan ga je naar onze speciale Buff website via deze knop. Je leest daar over alle mogelijkheden die we hebben.

Back to Top