Bedrijfs teamwear zet jouw bedrijf in de picture!

Bedrijfs teamwear is een goedkope promotie

Bedrijfs teamwear kan je bedrijf helpen om op een goedkope manier een continue promotie voor het bedrijf te doen. Dat wil zeggen, als de mensen in de groep ook regelmatig fietsen natuurlijk.

Sinds een aantal jaren fiets ik zelf actief binnen een groep genaamd Verzetje Dreumel. Een gemelleerde fietsgroep van mensen vanaf 40 tot 60 jaar. Ergens daar tussen zit ik dan haha. Het hele jaar door wordt er serieus gekoersd en wordt er aan verschillende toertochten mee gedaan. Nu na dit seizoen stel ik vast, dat het steeds harder gaat. Na september dunt de groep uit en gaan mensen spinnen of hardlopen, omdat het te vroeg donker is.

Voor mij tijd om aan te sluiten bij Dreumelse Bikers (verder DB), een andere fietsgroep uit ons dorp. DB rijdt al meerdere jaren met bedrijfs teamwear. In hun geval is het de bedrijfs teamwear van Van Noord Accountants en Belastingadviseurs. Mooie promotiekleding voor het bedrijf en het geeft direct het teamgevoel.

bedrijfs teamwear

Dit jaar 2014 waren ze aan nieuwe kleding toe. Een aantal maanden geleden zijn we ervoor gaan zitten en hebben overleg gevoerd over e.e.a. Uiteindelijk kregen we de vrijheid om iets totaal nieuws te maken. Dat was niet aan dovemansoren gericht. Eern mooi afwijkend nieuw ontwerp gemaakt. Viel erg goed in de smaak, maar toch werd uit bedrijfspolicy overweging besloten om toch wat conventioneel te zijn en het oude ontwerp met een update te kiezen.

Als teamwearxperts geven we daar graag gehoor aan natuurlijk en hebben het ontwerp naar ons idee licht aangepast gerestyled. Mooi bevonden en de goedkeuring ontvangen voor deze bedrijfs teamwear. Een passet hun kant op geslingerd en de maten van de leden bepaald. Order ontvangen en kleding geproduceerd. Bij de officiele seizoensafsluiting onlangs werden de tenues uitgereikt en dan is het mooi te zien hoe blij iedereen daarmee is.

Inmiddels zijn de eerste ritten gemaakt en ontvangen we positieve reacties. Mooi te horen. Je ziet mensen kijken en dat is nu net het doel van deze bedrijfs teamwear. Mensen die de naam onthouden van de sponsor en die hopelijk contact gaan opnemen om een kennismakingsgesprek te voeren. Een goede aanleiding om nieuwe klanten te scoren. Teamwear die voor jouw bedrijf scoort!

Gedetailleerde informatie over onze bedrijfs teamwear kunt u hier aanvragen of u neemt telefonische contact met ons op via 0487 – 572869.