Bedrijfs teamkleding maakt het verschil

Bedrijfs teamkleding is ook voor uw bedrijf dichtbij

Bedrijfs teamkleding dient meerdere doelen. Geen goede doelen in de zin van met geld een doel ondersteunen, maar het goede doel wat we hier bedoelen is o.a. gezondheid.

Eigenlijk is het goede doel wat hier wordt bedoeld nog veel meer dan gezondheid. In veel bedrijven met meer personeel zijn verbazingwekkend veel recreatieve fietsers. Mensen die meerdere malen per week een ronde maken op de racefiets of mtb. Zeker als men start wordt er als sluitstuk naast een mooie fiets ook nog wielerkleding aangeschaft. Prachtig! Iedereen rijdt in verschillende kleding en vormt geen groep, geen eenheid. En een eenheid, dat zouden de samenwerkers uit een bedrijf toch moeten zijn.

Bedrijfs teamkleding zorgt voor die eenheid. Men is vaak trots om met een mooi tenue met de bedrijfsuitstraling in de rondte te rijden. Het wordt een eenheid, mensen worden saamhoriger, voelen zich goed en trots, ze horen bij de bedrijf X wielergroep.

Bedrijfs teamkleding zorgt ook voor gezondheid. Met het nieuw verkregen tenue is men nog gemotiveerder. Men ziet de voordelen van het fietsen in de groep en men ziet de persoonlijke groei in de zin van conditionele verbetering, omdat men zich beter inzet en er ineens veel meer lol in heeft.

Bedrijfs teamkleding zorgt ook voor mooie ideëen. Je fietst en bent met je sport bezig. Tegelijkertijd ontstaan ook de mooiste oplossingen voor een probleem wat in de dagelijkse gang niet kon worden opgelost. Je praat er samen over in een ontspannen sportieve sfeer en dat blijkt maar wat vaak verhelderend te werken.

Bedrijfs teamkleding zorgt ook voor minder stress. Je kunt een probleempje met je collega uitpraten en tevens maak je je hoofd lekker leeg tijdens een heerlijke doordeweekse fietstocht. De volgende dag ben je weer productief en ga je vol goede moed aan de slag voor het bedrijf waar jij met trots de bedrijfs teamkleding van gebruikt.

Gedetailleerde informatie over onze bedrijfs teamkleding kunt u hier aanvragen of u neemt telefonische contact met ons op via 0487 – 572869.