tel: 31 (0487) 572 869 - mail: info@teamwearxperts.nl

After Race

TeamwearXperts wil jou graag een totaalpakket aanbieden. After race kleding hoort er dus ook bij. Onder after race verstaan wij kleding die jij kunt dragen om naar een wedstrijd of toertocht te gaan en om na je race weer te gebruiken als je naar huis gaat.

Deze kleding kunnen wij ook voor je bedrukken. Niet zoals de teamwear maar bijvoorbeeld door de opdruk van een logo, middels floc, middels beplakking met vinyl of een geborduurd logo. Dit kan afgestemd worden op jouw teamwearpakket en zorgt dat jij als locale fietsgroep de uitstraling krijgt van een professioneel team. Je kunt hierbij denken aan sweaters, polo’s, t-shirts, trainingspakken, fleecemutsen etc.

De merken Buff® en CamelBak  kunnen wij eveneens voor je personaliseren. Dus als je een Buff met eigen uitstraling of logo wilt of een mooie CamelbaK bidon met het bedrijfslogo of je clublogo dan is dat voor ons geen enkel probleem. In combinatie met je teamkleding kan een Buff® of CamelbaK project gelijktijdig meelopen.

Vraag ons altijd naar de ruime mogelijkheden die TeamwearXperts hier aan jou kan bieden. Wij zullen het graag aan je aanbieden of voor je uitvoeren. Omdat dit erg specifiek is, vragen wij je altijd exact aan te geven wat je nodig hebt, zodat we de best mogelijke aanbieding voor je kunnen uitwerken.

After-race-teamwear

 

Back to Top